Haritayı yüklediğinizde IP adresiniz ve teknik tarayıcı bilgileriniz Google’a iletilebilir. Google bunları kendi gizlilik politikası kapsamında işler; Google hesabınızda oturum açtıysanız mevcut hesabınızla ilişkilendirebilir. Harita yalnızca isteğiniz üzerine açılır.